Signe Flatin på Sundre

flatin

Den første større kappleiken etter krigen ble arrangert på Ål i november 1945. Den er behørig omtalt i Kjell Thomsens kappleiksoge, men er der gitt feil datering (1946). Man kan argumentere med at dette ikke er en landskappleik ettersom det ikke var landslaget for spelemenn som sto som arrangører, men den favnet deltagere fra vestlandet (Lars Skjervheim fra Vossestrand, Sigurd Kvåle, Voss og P. Ådland fra Samnanger), Gudbrandsdalen (Johan Portepauli), Valdres (Torleiv Bolstad, Ola Lie, Olav Bergheim og Andris Dahle) samt telemarkingene Signe Flatin, Gunnar Dahle, Olav Innleggen, Torbjørg Ås, Knut Ufs, Lars Lyseried, Jens Amundsen, John Stølen, Sveinung Dahlen, Knut Bergheim, Magne Manheim og Sveinung Innleggen, var de fleste tradisjonområder med unntak av Setesdal representert. Arne Bjørndal, Olav Moe og Truls Ørpen var dommere.

Det var som det fremgår av resultatlisten Signe Flatin som vant denne kappleiken.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s